Duyuru

2016 Yılı itibari ile Microsoft MVP Unvanına Layık Görüldüm

     1 Temmuz 2016 Tarihinde almış olduğum bir e-posta ile birlikte Microsoft OneNote alanında gönüllü olarak yapmış olduğum paylaşımlar üzerine Microsoft Most Valuable Professional (MVP) unvanına layık görüldüm.

Benden hiçbir zaman manevi desteğini eksik etmeyen her zaman yanımda olan değerli dostum kardeşim Gokan OZCIFCI‘ye , yine bana teknik anlamda dostluğuyla olsun desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Microsoft OneNote MVP Marjolein Hoekstra‘ye son olarak MVP lead olan Hande Kayadeniz Torkan desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

MVP (Microsoft Most Valuable Professional) Nedir ? Microsoft’un En Değerli Profesyonelleri (MVP’ler) bir veya daha fazla sayıdaki Microsoft ürünü konusunda bilgisini kanıtlamış, bilgi ve deneyimlerini sektördeki diğer profesyonellerle gönüllü olarak paylaşan uzmanlardır. MVP’ler bilgi ve deneyimlerini çok farklı şekilde paylaşırlar. Bazıları kitap ve makale yazarken, bazıları Web sitesi ve blog barındırır, “Teknik kullanıcı grupları” liderliği yapar, seminerlerde konuşmacı olur, teknik haber grupları ve forumlarda gelen soruları cevaplarlar. Microsoft için müşterilerden alınan geri bildirimler hayati düzeyde önem taşımaktadır. Bu noktada MVP’ler, geri bildirim döngüsünün önemli bir parçası olmakta ve Microsoft ile müşterileri arasındaki bir başka iletişim yolunu oluşturmaktadırlar.

 

[metaslider id=8119]

Mehmet PARLAKYİĞİT

Office Apps & Services MVP | Arena Bilgisayar A.Ş'de Microsoft Satış Mühendisi olarak çalışmakta.

2 thoughts on “2016 Yılı itibari ile Microsoft MVP Unvanına Layık Görüldüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.